19.2.11

Nu har tre härliga dagar spenderats här i Mal Pais. Maten är enastående och hotellets restaurang har en otrolig utsikt. Costa Rica har infört strandskydd så inga hotell får ligga närmre än 200 meter från stranden, vårt hotell ligger i en brant sluttning mitt i djungeln med utsikt över hela kusten. Otroligt fint men även otroligt varmt då luften står helt stilla här bland träden.

Bildbevis på vårt kära husdjur, den håller sig tack och lov i nätet så jag sover gott om nätterna. Vi har inte sett några apor än men uppenbarligen finns det en hel del för taket utanför vårt rum har massor med fotspår efter små apfötter.

Massor med kramar från herr och fru H

2 kommentarer:

  1. Jisses så fint ni har det! Jag är ensam hemma just nu (resten av familjen äter semlor hos H&G) och känner att jag nog måste börja planera lite semester.. är inte alls sugen på nåt liknande, nejnej!

    SvaraRadera
  2. Åh, vilket paradis ni funnit! Här är det ca 50 grader kallare trots solen. Lilla M var en baddare på att pensla semlor och äta ur groparna för fyllningen. Skidorna kommer att vara nyvallade inför Wasaloppet. Vi önskar er en härlig fortsättning på bröllopsresan!
    Kramar från H&G

    SvaraRadera