16.10.12

Tack.

Hej på er!
Vill bara tacka för alla snälla kommentaren om vårt badrum. Här kommer en bild från bricksamlingen i köket. Favoriten just nu är den gula från johannab. Nu ska jag hoppa in i duschen och få bort allt slipdamm, snaaart har jag ett sovrum att visa er. 

Har ni något tips på inredningsbutik i Stockholm som man bara inte får missa? Det vankas tjejhelg med massor av god mat och shopping.

4 kommentarer:

 1. Fina brickor, den gula blir en fin kontrast och färgklick. Och Stockholmstipsen tittar jag gärna på jag också inför helgen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det blev inte så många tips men jag hoppas hittade till några fina butiker ändå! :)

   Radera
 2. Åh så fina brickor:) Svenskt tenn får ni ju inte missa, inte heller Afroart & Bruka Design, de ligger ju båda på Östermalm! R.O.O.M i PUB gallerian har också mycket fint & även Design House, ja och såklart NK:s heminredning! Höga priser, men fina saker att titta på om inte annat:)

  Hoppas att du har haft en fin kväll!

  Kram Emma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipsen! Tyvärr hann jag inte med så många butiker. Det var alldeles för trevligt att bara sitta och prata med vännerna så tiden bara flög iväg. Men nästa gång ska jag se till att det blir mer tid för shopping. :)

   Radera